Velkommen til Fjordveien Barnehage

Fjordveien barnehage åpnet i mai 2016 og ligger idyllisk og sentralt plassert ved Plathejordet på Høvik, 5 minutter fra buss og tog.

Barnehagen holder til i lyse og moderne lokaler, og barnehagens utforming og innredning legger til rette for barns lek, aktiv deltagelse og medvirkning i hverdagen. 
Vi har forskerfokus og realfag i barnehagen som satsningsområde. 
Et stort og variert uteområde, som har eget område for de aller yngste barna. Skogen og sjøen ligger et steinkast unna barnehagen og er hyppig brukte turdestinasjoner. 
Vi er ca 140 barn fordelt på 8 team og to fløyer. 
Personalet består av 30+ engasjerte og kompetente kvinner og menn med forskjellig utdannelse, bakgrunn og alder. Det er ansatt barnehagelærer på hver avdeling, som er pedagogisk ansvarlig og en del av barnehagens lederteam. I tillegg til barnehagelærere er det ansatt barne- og ungdomsarbeidere og erfarne assistenter. 

Vi har fokus på et sunt, næringsrikt og variert kosthold. Vi serverer all mat og drikke i barnehagen. Vi er en matpakke-fri barnehage ! (Frokost, varm lunsj og ettermiddagsmat samt frukt og melk) For dette betales kr. 750,- /mnd. i kostpenger pr. barn. 

Kom gjerne innom om du ønsker en omvisning i barnehagen.